Ново удобство за бизнесите: Магазин за ПОС терминали отваря врати в София

Европейското платежно решение myPOS открива официално първия си физически магазин в София на 29-ти май 2018 г.

Европейското платежно решение myPOS, спечелило доверието на над 50,000 малки и средни търговци в Европа, открива официално първия си физически магазин в София на 29-ти май 2018 г. на адрес бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър.

Посетителите на новия myPOS магазин могат да се запознаят с пълната гама от ПОС терминали, да научат повече за различните начини за приемане на плащания през ПОС терминал и онлайн, както и да получат ценни съвети и насоки за подпомагане растежа на техния бизнес.Технология, достъпна за малките бизнеси

myPOS е създаден през 2013 г с мисията да предостави на малки и средни фирми в цяла Европа възможността да приемат картови плащания по най-ефективния и достъпен начин, и да управляват паричните си потоци без да зависят от традиционните банкови институции.

Всички ПОС терминали са мобилни и имат собствена и напълно безплатна СИМ карта за интернет връзка из цяла Европа. С тях фирмите могат да приемат плащания както с карти с магнитна лента и чип, така и с безконтактни устройства като смартфони и аксесоари. Извън приемането на картови плащания, ПОС терминалите предлагат "умни функционалности" като приемане на електронен бакшиш, зареждане на мобилен ваучер, изпращане на искане за плащане до клиент чрез имейл или СМС и други. Освен чрез ПОС терминалите, търговците могат да се възползват и от редица решения за онлайн плащания, без да е необходимо да заплащат допълнителни такси или абонаменти.

Изгодно за сезонни обекти, онлайн търговия и специалисти на свободна практика

Решението е особено подходящо за за хотели, ресторанти, таксита, кафенета, малки магазинчета и др., давайки им възможност да приемат картови плащания от своите клиенти лесно и достъпно, без месечни или годишни такси. Търговците заплащат единствено транзакционна такса при всяко прието плащане. Освен това, закупувайки ПОС терминал, те получават безплатна бизнес Mastercard карта и онлайн бизнес сметка, където получават средствата от приетите плащания за секунди, без да е необходимо да чакат от 3 до 5 работни дни.

Допълнителни инструменти за насърчаване на приходите

myPOS осигурява и допълнителни канали за повишаване на приходите на търговците. Например, възможността за изпращане на "Искане за плащане" до клиент чрез имейл и/или СМС, независимо от неговата локация. Плащането се извършва на защитена платежна страница и търговецът получава определената в "Искането за плащане" сума.

Фирмите могат да предлагат персонализирани "гифт" карти с тяхното собствено лого, които клиентите им да закупят като подарък за свои близки и приятели. Картите са валидни само в локациите на съответния търговец и се зареждат единствено от myPOS терминала на търговеца. "Гифт" картите са идеално средство за увеличаване на човекопотока и общите приходи, без да се правят значителни инвестиции и усилия.

А благодарение на специалната услуга за презареждане, през myPOS терминалите може да се зареждат ваучери за мобилни услуги, което осигурява допълнително удобство на клиентите и ги кара да се връщат отново.

На коктейла по откриването, сред очакваните гости са клиенти на компанията в България като шеф Иван Манчев, ресторанти Дивака, Чичоне Панини Бар & Бейкъри, ресторанти Бодега и др., както и потенциални клиенти и партньори.

За повече информация - посетете магазина на myPOS на адрес: бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър, Лозенец или продуктовия уебсайт.

Още от Капитал