Стартира "Клийвс Сан Стефано" – висок клас жилища под наем

С официално откриване вчера стартира отдаването под наем на 31 висок клас и изцяло обзаведени апартаменти, част от многофункционален комплекс "Сан Стефано Плаза"

Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт
Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт    ©  Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт
Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт
Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт    ©  Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт

С официално откриване вчера стартира отдаването под наем на 31 висок клас и изцяло обзаведени апартаменти, част от многофункционален комплекс "Сан Стефано Плаза". Жилищата ще се отдават под наем от "Клийвс" (Cleves), най-големият частен оператор на обзаведени апартаменти за отдаване под наем за жилищни нужди в София. Компанията бе избрана през март от дружеството-инвеститор "Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт" с посредничеството на "Колиърс", за да реализира интериорния дизайн, мениджмънта и последващото отдаване под наем и на жилищата от проекта в "Клийвс Сан Стефано".

"Това е изключителна сграда с уникално местоположение, която привлича нашите клиенти. Работихме съвместно със "Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт", за да приведем апартаментите в съответствие с високите стандарти, които прилагаме", каза Петър Дяков, генерален директор на "Клийвс".


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Още от Капитал