Новият брой:
Продаден ли е мачът за еврото

Хранително-вкусовият и хорека секторите обменят бизнес решения от 7 до 10 ноември

Домакин на международните изложения Месомания, Светът на млякото,Булпек, Салон на виното, Интерфуд & дринк и Сихре е Интер Експо Център

Интер Експо Център- София
Интер Експо Център- София
Интер Експо Център- София    ©  Интер Експо Център- София
Интер Експо Център- София    ©  Интер Експо Център- София

Шест изложения, обединяващи най-актуалните новости и тенденции в развитието на два от ключовите сектори, ще запълнят максимално целия изложбен и конгресен капацитет на Интер Експо Център от 7 до 10 ноември. Събитията оформят изключителна международна платформа за създаване на нови контакти, обмен на идеи и път за развитие на бизнеса в Югоизточна Европа. МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ са установена пресечна точка между професионалисти и предприемачи, опериращи в сферата на хранително-вкусовия и хорека бранша.

Над 500 изложители ще запознаят аудиторията с продукти и технологични предложения, като 162 от тях вземат участие за първи път. Свои щандове ще разположат фирми от България, Италия, Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд и Холандия. Наред с новостите, четирите изложбени дни ще поднесат на посетителите и качествена съпътстваща програма, включваща редица специализирани форуми и демонстрации.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове