Гледайте на запис конференцията: "Банките и бизнесът"
Close

Evalato - български софтуер сред водещите решения за управление на награди и конкурсни програми

Иновативният софтуер се отделя като самостоятелен продукт след няколко международни отличия и експоненциален скок в броя клиенти

Evalato    ©  Evalato

Evalato - български софтуер, който доскоро беше част от Weemss, дава заявка да стане водещото решение за управление на награди и конкурсни програми в света. Иновативната платформa се отделя като самостоятелен и усъвършенстван продукт след експоненциален ръст в броя клиенти и няколко международни отличия само за последната година.

Evalato систематизира и автоматизира работата на мениджърите на всяка програма, включваща събиране и оценяване на кандидатури: награди, конкурси, грантови схеми, програми за стипендии, за подбор на служители и стажанти, за оценка на персонал, за финансиране и други. Клауд-базираната платформа рационализира всички процеси при управлението на такъв тип програми - създаване на програмата, кандидатсване на участниците, управление на кандидатурите, оценяването им от панел от жури и анализиране на резултатите. Софтуерът е проектиран да е удобно и лесно решение за всички страни в конкурсната програма: организатори, кандидатстващи и оценяващи.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове