Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Последните статии от "GDPR"

6 апр 2018, 16:30 4
Речник на термините в GDPR

Речник на термините в GDPR

Капитал, 14028 прочитания

6 апр 2018, 16:08
GDPR като услуга

GDPR като услуга

Облачните услуги са възможност за споделяне на отговорността по защита на личните данни Иван Гайдаров, 8685 прочитания

6 апр 2018, 13:25
GDPR в 10 стъпки

GDPR в 10 стъпки

Пълен списък за подготовка на бизнеса преди въвеждането на новата регулация за защита на личните данни Мария Манолова, 22882 прочитания, препоръчана 10 пъти

6 апр 2018, 13:21 1
Новият щит за лични данни на колекторските компании

Новият щит за лични данни на колекторските компании

Индустрията инвестира в ИТ системи, нови служители и въвеждане на различни нива на достъп до информацията Гергана Михайлова, 8683 прочитания

6 апр 2018, 13:20
След края на данните

След края на данните

GDPR ще доведе до промени в това как се обработват и унищожават личните данни на клиентите Йоан Запрянов, 8881 прочитания, препоръчана 4 пъти

6 апр 2018, 13:20
Венцислав Караджов: Прилагането на GDPR започва с анализ на бизнес процесите

Венцислав Караджов: Прилагането на GDPR започва с анализ на бизнес процесите

Венцислав Караджов, председател на Комисията за защита на личните данни пред "Капитал" Мария Манолова, 7723 прочитания, препоръчана 1 пъти

6 апр 2018, 13:18 1
Без паника

Без паника

Какво трябва да знае всеки бизнес за личните данни преди 25 май Мария Манолова, 11808 прочитания

6 апр 2018, 12:39
Защитени ли са лицата и отпечатъците ни

Защитени ли са лицата и отпечатъците ни

Какво следва от GDPR за видеонаблюдението и използването на биометрични данни Виргиния Стаматова, 6546 прочитания

6 апр 2018, 12:31
Внимавай с това ЕГН

Внимавай с това ЕГН

Как се променят правата на потребителите според новия регламент за защита на личните данни Десислава Лещарска, 8307 прочитания

6 апр 2018, 12:11
Професия "Пазител на данните"

Професия "Пазител на данните"

В кои случаи фирмите трябва да назначат служители за защита на данните и какви са техните задачи Митко Карушков, 6746 прочитания

6 апр 2018, 11:56
Има ли лесен път към прилагането на GDPR

Има ли лесен път към прилагането на GDPR

Няколко казуса на по-малки и по-големи бизнеси и изводите, които можем да направим от тях Любомир Цоков, 4719 прочитания

6 апр 2018, 11:36

GDPR

Какво трябва да знаят фирмите за новия регламент за личните данни Капитал, 3828 прочитания

6 апр 2018, 11:27 1
Има ли в здравеопазването нещо лично и нещо тайно

Има ли в здравеопазването нещо лично и нещо тайно

Лечебната система и аптеките в България все още не са готови да спазват GDPR Мария Динкова, 4939 прочитания, препоръчана 1 пъти

6 апр 2018, 11:17
Новите маркетинг правила

Новите маркетинг правила

Защо GDPR е възможност за рекламата и търговията Виргиния Стаматова, 7643 прочитания

6 апр 2018, 10:58
Може ли интернет без бисквитките

Може ли интернет без бисквитките

GDPR може да означава край на проследяването на потребителско поведение онлайн за рекламни цели, но това може да счупи много бизнес модели Божидар Божанов, 5192 прочитания, препоръчана 1 пъти

6 апр 2018, 10:47
Защо GDPR има значение

Защо GDPR има значение

Мария Манолова, 4464 прочитания

29 мар 2018, 16:51 2
GDPR - въпроси и отговори

GDPR - въпроси и отговори

Какво трябва да знаят фирмите за новия регламент за личните данни Капитал, 17220 прочитания, препоръчана 6 пъти

Ако желаете да прочетете още от GDPR, използвайте ТЪРСЕНЕ или календара в горната част на тази страница.

АРХИВ
П В С Ч П С Н
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
24 часа 7 дни
Още от Капитал
Софийският адрес за френски макарони

Chez Fefe е първият специализиран бутик, който приготвя традиционния десерт

Дефектните мерки

След края на извънредното положение бизнесът оцелява много повече на мускули и в по-малка степен заради подкрепа от държавата

Растеж с едно наум

Българската икономика расте през първото тримесечие, но пораженията от COVID-19 през април-юни ще са по-тежки

Магистрала без правила

"Хемус" вече се строи и планът на властта е да бъде готова след четири години. Цената обаче е заобикаляне на законите и непрозрачно харчене на милиарди левове

Майсторът, Маргарита и ние

Романът на Булгаков се завръща в книжарниците като колекционерско издание

Кино: "Едно последно парти"

Антиромантична комедия за щастливото време в Ню Йорк