Amaya Residence 2

Жилищен комплекс, ориентиран към максималния лукс, комфорт и спокойствие на модерния и активен човек

Build Invest
Build Invest
Build Invest    ©  Build Invest
Build Invest    ©  Build Invest
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Amaya Residence 2 е нов жилищен комплекс от затворен тип, който се намира в един от най-бързо развиващите се квартали в София – "Кръстова вада", район "Лозенец". Районът е предпочитан както от семейства с малки деца, така и от млади и активни хора, които искат да бъдат близо до централната част на града. В непосредствена близост до комплекса се намират станция на метро, голям търговски център, болница и детска градина. Другите предимства на локацията са добрата инфраструктура, бързата комуникативна връзка с центъра на София и Околовръстния път и не на последно място - гледката към Витоша, тишината и чистият въздух, осигурени от близостта на парка.

Amaya Residence 2 е разположен върху площ почти 10 000 кв.м и включва шест жилищни сгради със 133 апартамента, 17 мезонета и 19 къщи. Комплексът разполага със собствена паркова зона 5000 кв.м с богато озеленяване, зони за разходка и детска площадка. Общото озеленяването надвишава 35%.

Това, което отличава проекта, са жилищата с високи тавани 2.70 - 2.90 м, което отваря пространствата и подобрява усещането за комфорт. Двустайните апартаменти са с квадратури от 62 кв.м до 82 кв.м и са най-търсените на пазара за инвестиция. Тристайните апартаменти са с площ от 105 кв.м до 145 кв.м и са предпочитаният избор за покупка от семействата с деца. Мезонетите са разположени на партерно и първо ниво, с осигурено дворно място и височина на таваните от 3 метра.

Всички жилища са светли, просторни и функционални, което ги прави лесни за обзавеждане и същевременно безкомпромисни към лукса и високия стил на живот, заложени в комплекса.

Високото качество на строителството в Amaya Residence 2 се гарантира от вложените материали с високи показатели на устойчивост и енергоспестяване. Топло- и хидроизолациите, стъклопакетите и PVC профилите отговарят на всички съвременни европейски стандарти и осигуряват спокойствие, светлина и намалено енергопотребление. Всички собственици сключват договор с лицензирана форма за поддръжка на комплекса, което включва поддръжка на общи пространства, жива охрана и видеонаблюдение.

Amaya Residence 2 е продължение на амбициозния проект на Build Invest за изграждането на жилищни комплекси от затворен тип. Компанията има дългогодишен опит в сферата на проектирането, изграждането и продажбата на жилищни и търговски площи.

Повече за проекта на:

http://buildinvest.bg/amaya2/

0886 100 300

[email protected]

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал