Великолепната Marvell House

City Home Park
City Home Park
City Home Park    ©  City Home Park
City Home Park    ©  City Home Park
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Стремежът да си пръв, да разгърнеш потенциала си, да бъдеш истински себе си е двигателят на човечеството. И когато си поставил най-високи изисквания към себе си, търсиш съвършенство и в мястото, където живееш.

За клиентите ни с най-високи критерии създадохме дом в сърцето на града с прецизност във всеки детайл.

Аристократичното излъчване със сигурност прави Marvell House специално място за живеене, но това, с което сградата е ненадмината, се крие в изключителната прецизност и внимание в изпълнението на всеки детайл. Тя е не само красива и комфортна, но гарантира устойчивост и за следващите поколения, което я прави отлична инвестиция в бъдещето.

Малкото на брой, но изключително просторни жилища в Marvell House разкриват пред себе си удивителна гледка към Витоша. Осеметажната сграда разполага само с 16 апартамента и предлага щедро разпределение на площите, впечатляваща конструктивна височина на помещенията (4 м за партерния етаж и по 3.35 м за всеки следващ в жилищната част) и всичко това зад фасада от естествен камък с уникални авторски мотиви и парапети от лят алуминий с гаранция за дълъг живот и функционалност.

Marvell House разполага с вентилируема фасада. Специален вентилационен слой под облицовката от естествен камък гарантира пълна енергийна ефективност през всички сезони. Перфектна термо- и звукоизолация благодарение на специалното изграждане на стените с керамични блокове Wienerberger Porotherm с вертикални кухини, редуващи керамика и каменна минерална вата. Шумоизолацията от три сантиметра каменна вата и мембраната против ударен шум на пода гарантират тишината и спокойствието на живeeщите.

Избрана е най-висок клас алуминиева прозоречна система на Schuco с висока степен на сигурност срещу проникване с взлом. Система за естествена вентилация чрез саморегулиращи се клапи, интегрирани невидимо в касите на прозорците, осигурява постоянен обмен на въздуха в помещенията.

Сградата е оборудвана с висок клас канализация с чугунени тръби и висококачествени медни тръби за вътрешната водопроводна мрежа. Асансьорът на водещия производител KONE, побиращ 15 души, е с дизайнерска кабина и Eco Disc двигател.

В просторното, дизайнерски обзаведено фоайе ще има 24-часова рецепция, която ще обслужва живеещите и техните гости.

Сградата разполага с три нива сутерен за удобно паркиране в сърцето на града.

Marvell House ще предложи най-доброто на бъдещите си обитатели и определено ще изпълва със смисъл понятието дом мечта. А именно топ местоположение в центъра на София на емблематичния бул. "Витоша", в близост до тишината и спокойствието на Южния парк.

Съвършенството е напълно постижимо в Marvell House – символ на всеотдайност и грижа към дома и близките, и бъдещите обитатели ще се уверят в това съвсем скоро.

Проект на строително-инвестиционна компания City Home Park.

Повече за проекта на:

http://marvellhouse.chp.bg/

0898400000

[email protected]

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал