Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"
Удоволствие, мощно антиоксидантно действие, убиец на стреса, превенция срещу развитието на рак, инфаркт, инсулт, най-мощното средство за събуждането на хормоните на щастието, за повишаване на жизнеността и работоспособността. Това е шоколадът.
По подобен начин действат кафето и чаят и диетолозите препоръчват горещо умерената им употреба.Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
10 коментара
Сигурно някой от редакцията е станал вносител на кафе и шоколад, цяла седмица четем само за кафе, какао и шоколад. Пуснете нещо и за телешкото шкембе :-)
До коментар [#1] от "today":
В свинското шкембе също има "незаменими" мазнини.
Шкембе чорбата (стига да няма брашно в застройката) е сред най-полезните манджи у нас - богата на качествени животински мазнини и без кьорав въглехидрат. Дава енергия, ценен холестерол, влияе добре на хормоните, кожата, метаболизма изобщо и т.н.
А феновете на Банкова може би е време да се запитат колко струват думите на диетолог, който очевидно има едни 25-30 килца в повече. Това важи и за журналята, които я лансират под път и над път
Упс, феновете на Байкова, разбира се...
[quote#3:"manoll"]Дава енергия, ценен холестерол, влияе добре на хормоните, кожата, метаболизма изобщо и т.н. [/quote]
Дава и дъх на чесън...
Както за казали класиците:
сутрин и вечер шкембенце яж,
засища, дажа кураж!
От два дни RSS емисията ми от Капитал е само за ядене и пиене -за какаото, шоколада,кафето, бисквитите...
Да не би да сте станали кулинарен журнал?
За съжаление вече рядко се намира истински шоколад. ВСИчКИ шоколади и шоколадови бонбони, произведени в България, съдържат растителни мазнини (било то хидрогенирани или не), краве масло, млечни мазнини. В шоколада трябва да има само какао, какаова маса, какаово масло и малко захар.
Вярно е. Купувам си Нутела от Германия, хем е по-вкусна, хем е по-евтина. В Булгаристан по-дебело и по-некачествено.
Гледай ти - а аз преди се чудех защо като пия кафе и започвам да се потя))) Ми то аз съм отслабвала....хахаха
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.