Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
3 коментара
Чудесни "диетични" рецепти сте предложили.
Утре ще пробвам да направя шоколадовия пай.
До коментар [#1] от "Terry bear (Интернет Лумпен в Катарзис)":
:) Препоръчвам да не се яде веднага, дори ако можете направете първо блата, оставете го да престои един ден, после пълнежа и след това още поне 24 часа на хладно. Ако нямате търпение - пак е вкусно, но е по-тежко.
Невероятно вкусни слaдкиши стaвaт с кaкaо. Скaличките може дa пробвaте с ронени трохи от козунaк
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.