Места: Бирария ДНА
Тук морето знае какво ще е менюто утре, но заложете на рибена чорба и домашен тарама хайвер


Сашка Панайотова

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
Тук няма "си вю", както наричат гледката към морето старите бургазлии пред чужденците. Наоколо не се мярка дори парк или квартална градинка, но ако жадувате за някогашните живописни капанчета с прясна риба, градският пейзаж край Бирария ДНА няма да ви притесни ни най-малко. Още повече че е само на една идея встрани от площад "Тройката". Съдържателят му Деян Дичев е второ поколение готвач и държи на златното правило – най-важното нещо в един ресторант е храната.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
1 коментар
"Съдържателят му Деян Дичев е второ поколение готвач и държи на златното правило – най-важното нещо в един ресторант е храната."
Разфасовал Юмер Мехмед. Това в случай, че някой реши да посети заведението му.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход