Места: Бирария ДНА

Тук морето знае какво ще е менюто утре, но заложете на рибена чорба и домашен тарама хайвер

   ©  Сашка Панайотова
Статията е част от специалното издание "Капитал Градове: Бургас". Всички текстове по темата може да откриете тук.

Тук няма "си вю", както наричат гледката към морето старите бургазлии пред чужденците. Наоколо не се мярка дори парк или квартална градинка, но ако жадувате за някогашните живописни капанчета с прясна риба, градският пейзаж край Бирария ДНА няма да ви притесни ни най-малко. Още повече че е само на една идея встрани от площад "Тройката". Съдържателят му Деян Дичев е второ поколение готвач и държи на златното правило – най-важното нещо в един ресторант е храната.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • Галя Станчева

    "Съдържателят му Деян Дичев е второ поколение готвач и държи на златното правило – най-важното нещо в един ресторант е храната."

    Разфасовал Юмер Мехмед. Това в случай, че някой реши да посети заведението му.

    Нередност?
Нов коментар