Места: Бирария ДНА

Тук морето знае какво ще е менюто утре, но заложете на рибена чорба и домашен тарама хайвер

   ©  Сашка Панайотова
Бюлетин Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Статията е част от специалното издание "Капитал Градове: Бургас". Всички текстове по темата може да откриете тук.

Тук няма "си вю", както наричат гледката към морето старите бургазлии пред чужденците. Наоколо не се мярка дори парк или квартална градинка, но ако жадувате за някогашните живописни капанчета с прясна риба, градският пейзаж край Бирария ДНА няма да ви притесни ни най-малко. Още повече че е само на една идея встрани от площад "Тройката". Съдържателят му Деян Дичев е второ поколение готвач и държи на златното правило – най-важното нещо в един ресторант е храната.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • Галя Станчева

    "Съдържателят му Деян Дичев е второ поколение готвач и държи на златното правило – най-важното нещо в един ресторант е храната."

    Разфасовал Юмер Мехмед. Това в случай, че някой реши да посети заведението му.

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал