От Перу и пустините на Дубай до Пловдив

Как двама опитни готвачи и техният нов ресторант се озоваха в сърцето на "Капана"

Перуанката Мелиса Куроиуа и пловдивчанинът Тодор Танчев, които отвориха фюжън ресторант в "Капана"
Перуанката Мелиса Куроиуа и пловдивчанинът Тодор Танчев, които отвориха фюжън ресторант в "Капана"    ©  Цветелина Белутова
Перуанката Мелиса Куроиуа и пловдивчанинът Тодор Танчев, които отвориха фюжън ресторант в "Капана"
Перуанката Мелиса Куроиуа и пловдивчанинът Тодор Танчев, които отвориха фюжън ресторант в "Капана"    ©  Цветелина Белутова

Статията е част от специалното издание "Капитал Градове: Пловдив"

Ако бяха послушали своите родители, Мелиса Куроиуа и Тодор Танчев щяха да станат съответно лекар и адвокат. В такъв случай обаче младите перуанка и пловдивчанин вероятно нямаше да успеят да обиколят света, да работят за световноизвестни шеф-готвачи на три континента, да се срещнат и в крайна сметка да отворят една от най-свежите и интересни кулинарни дестинации в Пловдив – TAM’s House.


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Още от Капитал

Пловдив и железницата

Пловдив и железницата