

Сашка Панайотова

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"
Може би е морето. Вероятно то дава онази неуловима съставка, която прави пицата по-добра, ако е излязла изпод ръцете на човек, свързан с него. Радостин Кирязов е българин от Варна, но прави пица по-добре от италианец от Неапол.
През есента на миналата година, на един друг бряг - в Португалия, Кирязов става световен шампион по пица за втори път в професионалната си кариера. За финала на световното състезание All Stars Pizza Antonio Mezzero Trophy в Порто Радо приготвя две пици - за червено и за десертно вино. Състезава се с най-добрите майстор-пицари от общо 10 държави.

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.