Иновациите в дигиталния печат стартират от Русе

Иновациите в дигиталния печат стартират от Русе
Иновациите в дигиталния печат стартират от Русе

Създадена през 2004, русенската компания "Мираж груп" ЕООД е сред лидерите в търговията с машини и материали за рекламната индустрия. Специализирана в дигиталния печат, фирмата има складове в Русе, София, Пловдив, Бургас и Варна и клонове в Сърбия, Македония, Малта и Кения, а приходите за групата за последните три години са съответно 5.5 милиона евро, 7.5 милиона евро, 8.6 милиона евро с тенденция за постоянен растеж. Екипът е от 60 служители, a всяка година служителите й нарастват с приблизително 10%, с което дава възможност за развитие на млади хора.

От 2006 г. досега от портфолиото на "Мираж груп" са инсталирани над 1200 принтера – Latex, UV, solvent, Roll-to-roll, flatbed, както и довършителни машини за следпечат, което гарантира възможността да се предоставя цялостно решение за рекламния бизнес с дигитален печат. Всяка от машините се инсталира и сервизира от сертифицирани техници на "Мираж груп". Компанията е директен представител на HP, Canon и Zund и съдейства успешно на своите клиенти да се възползват от програмите на еврофондовете за купуване на оборудването си, като вече има над 70 осъществени докрай проекта.

Като стабилен, надежден и сигурен доставчик е създала стабилни партньорства със световни корпорации, което дава възможност "Мираж груп" да предоставя богата гама материали и консумативи за дигитален печат.

През 2010 г. "Мираж груп" стартира в Русе програма за обновяване и възстановяване на оборудване за бизнеса с дигитален печат, като изкупува стари машини, обновява ги и ги предоставя с 6-месечна гаранция. Те са подходящи както за новооткрити фирми, така и за клиенти, които търсят по-стари модели принтери.

Мисията на компанията е да предоставя водещи технологии и решения, а най-новото попълнение на портфолиото на фирмата се очаква с огромно нетърпение на пазара на дигиталния печат през 2019 г. – за първи път – индустриални 3D принтери.

Все още няма коментари
Нов коментар