Докторът е силен, когато болестта е слаба

Профилактиката на зъбното здраве започва още от пренатална възраст и продължава цял живот, твърдят стоматолозите д-р Кафелова и д-р Горбунова

   ©  д-р Божидар Кафелов
   ©  д-р Божидар Кафелов
Профил:

Д-р Деница Кафелова е завършила Факултета по дентална медицина към Медицински университет - София, като магистър лекар по дентална медицина. Професионалните й интереси още от студент и след това, както и многобройните й следдипломни квалификации в България и чужбина са в областта на пародонтологията, пародонталната хирургия, превенцията и профилактиката на оралното здраве. Учила се е от опита на световно признати пародонтолози като Джовани Дзукели, Массимо де Санктис, Пиерпаоло Кортелини, Марк Данан. Тя е един от основателите и собственици на клиника "Сведент"

Д-р Мила Горбунова също е завършила Факултета по дентална медицина към Медицински университет - София, като магистър лекар по дентална медицина. Клиничните й интереси, всички следдипломни квалификации и практиката й са изцяло насочени към грижата за малките пациенти и тези, които търсят ортодонтско решение на своите естетични и функционални проблеми.

Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Още от Капитал