Иновационното образование ще бъде лидер в промените на обществото

Елена Налбантова, директор на 81 СУ "Виктор Юго", София

Елена Налбантова, директор на 81 СУ "Виктор Юго"
Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

Елена Налбантова e директор на 81 СУ "Виктор Юго" в София, където се обучават над 1300 ученици, разпределени в 56 паралелки, като 30 от тях са със специални образователни потребности. Училището е част от регистъра на иновативните училища в България, член на училища "Кеймбридж", посланик на Европейския парламент, лицензиран оператор на наградата на херцога на Единбург. То е базово училище на СУ "Св. Климент Охридски" и Националната спортна академия.

Отчитайки новото време, в което живеем, и комуникирайки с нашите деца, всички ние, които работим в 81 СУ "Виктор Юго", заедно с подкрепата на родителите осъзнахме необходимостта от промяна. След консултации с учители, ученици и родители разработихме план за внедряване на иновации, който включваше всички ученици и учители от 1, 5 и 8 клас за учебната 2019-2020 г. Главните стълбове на нашите иновации са качественият човешки фактор, добрата училищна култура, актуалната смяна на структури и процеси и създаването на нова материална база.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал