Свилен Класанов: Бъдещето е в чистата, честна, натурална, локална храна
Съсобственикът на "Слънце Луна" пред "Регал"
Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"
ПРОФИЛ
Свилен Класанов е съсобственик на заведенията "Слънце Луна" - семеен бизнес, който включва пекарни и ресторанти в централната част на София, магазин и онлайн магазин, както и каменна мелница в с. Долна Диканя. Днес асортиментът е доста богат, но началото и основата на всичко е хлябът - квасен и от пълнозърнесто брашно.Преди да бъде "хлебар" обаче, Свилен е и пътешественик, музикант и диджей, а отскоро има и собствено онлайн радио - "Щастика", което е достъпно през сайта sunmoon.bg/radio
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.