Продажбите на трайни колбаси растат с 13.5% от началото на годината

Потребителите търсят висококачествени продукти и са готови да платят по-висока цена за тях

   ©  Юлия Лазарова

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    vstoykov2 avatar :-|
    Валентин
    • - 3
    • + 1

    Най-добрият начин да се яде месо е като се свари и се изяде веднага след варенето.

    Изделията от месо (рога, кожи и т.н.) са за бедните и невежите.

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал