Продажбите на трайни колбаси растат с 13.5% от началото на годината
Потребителите търсят висококачествени продукти и са готови да платят по-висока цена за тях


Иван Недков

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"


Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
1 коментар
Най-добрият начин да се яде месо е като се свари и се изяде веднага след варенето.
Изделията от месо (рога, кожи и т.н.) са за бедните и невежите.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.