Aбонамент Капитал

Научавате най-важното, разбирате защо се случва и какво следва от него

От 12 лв./месец Абонирайте се

Aбонамент Капитал PRO

Развивате бизнеса си професионално с информация за сектори, фирми, пазари

От 29 лв./месец Абонирайте се

Академичен абонамент

Студенти, преподаватели, научни работници

От 12 лв./месец Абонирайте се

Корпоративен абонамент

Неограничен и безпроблемен достъп за всички във вашата компания

Поискайте оферта

K Executive Circle

KQuarterly Report, access to high-profile business events and exclusive networking

Request invitation Learn more

Продуктите на Капитал

Капитал - седмичникът

Седмичен анализ и коментарВсеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата. Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен - 1. Средата (политическа, макроикономическа, регулаторна правна), 2. Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт), 3. Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Капитал вече е достъпен чрез новите приложения за телефон и таблет (iOS и Google Play). На хартия седмичникът е в компактен, модерен формат като списание. K:Reader е инструментът, с който може да го четете на компютър в сайта.

Вестник | Web | App

Капитал Daily - бизнес новини

Всекидневни бизнес емисииНай-важните новини за бизнеса и икономиката, подредени от редакторите на Капитал в кратки и практични емисии. Емисиите се обновяват в края на работния ден и при извънредни събития.

Емисиите могат да бъдат четени през приложението Капитал PRO за таблет и телефон (iOS и Google Play), както и да бъдат получавани под формата на електронен бюлетин по e-mail.

Web | App

Бизнес доклади

Доклади за фирми и сектори К100 - класации на фирми и поредица издания за индустрии. Серията от бизнес доклади дава данни за компаниите и анализ на събитията в отделните сектори. Докладите са под формата на книжки - около 10 за една година и са достъпни за четене онлайн през инструмента K:Reader на компютър в сайта.

Списък на регулярните доклади:
К100: Най-големите компании
Гепард: Най-динамичните малки и средни фирми
К10: Най-добрите банки


Книжки | PDF

КАПИ - информация за фирми

Справки за фирми в масива КАПИКАПИ е онлайн масивът на Капитал с данни за фирми и сектори. Масивът има информация за над 200 000 фирми, дава данни в тренд - за последните 6 години и позволява търсене по критериите от финансовите отчети и експорт на данните. КАПИ е достъпен за ползване в KPRO секцията на capital.bg или на capital.bg/kapi

Web KPRO зона

Събития

Бизнес конференции

Капитал организира високопрофилни бизнес събития на различни теми и за различните сектори в икономиката. Част от регулярните годишни конференции в календара са:

Годишна среща на бизнеса с правителството
Digitalk
Industry 4.0
E-Commerce
Retail in Detail
Енергийна конференция
HR конференция
Водна конференция
Здравна конференция

FAQ

  • Може да четете 10 статии от Капитал за месец, без да плащате. Но ако четете повече, най-вероятно сте от хората, които системно се информират и търсят качествено съдържание, избират медия, на която да се доверят и която им дава смислена информация, анализ и прогноза какво следва. Капитал избира да бъде такава медия и бизнес моделът в голяма степен да е базиран на финансиране от читатели. Смятаме, че ако сме полезни и правим качествена журналистика, абонаментът за Капитал е добра сделка.
  • Дигиталният абонамент е платен достъп до сайта capital.bg без значение от платформата, която ползвате - компютър, телефон или таблет. До кои услуги в capital.bg имате достъп зависи от това какъв абонаментен план сте избрали. Капитал абонатите имат достъп до всички статии и архива, Капитал PRO абонатитие могат да правят справки за фирми в масива Капи и да четат специализираните Бизнес доклади в Библиотеката.
  • Абонаментните планове са два - Капитал и Капитал PRO.

    Капитал включва достъп до capital.bg - статиите и архива на сайта, както и дигиталния вестник Капитал. Този абонаментен план има едноседмичен тестов вариант, който може да закупите и с SMS.
    Капитал PRO включва бизнес зоната К:PRO, дигитaлния вестник Капитал Daily, както и допълнителните списания, които излизат с него - бизнес класации и анализи на индустрии.

    Цените на абонаментите са 12 лева на месец за Капитал и 29 лева на месец за Капитал PRO. Годишните абонаменти включват отстъпка, както и академичните. Корпоративните абонати, които се интересуват от закупуването на повече акаунти за служителите на компанията, могат да ни пишат на abonament@economedia.bg и ще получат специална оферта според конкретната си нужда.

Виж всички

Изберете вашия абонамент