ERP и CRM за без пари!

На 22 април 2013г. стартира сайтът cloud.isystems.bg, посветен на последните тенденции в света на системите за управление на бизнеса

     ©  Intelligent Systems Bulgaria

На 22 април 2013г. стартира сайтът cloud.isystems.bg, посветен на последните тенденции в света на системите за управление на бизнеса. Съдържанието на страницата е разработено от Intelligent Systems Bulgaria - водещ внедрител у нас при ERP и CRM решенията на глобалния софтуерен лидер Microsoft. Освен подробности около възможностите и предимствата на продуктите от линията Microsoft Dynamics, акцент в cloud.isystems.bg е поставен и върху набиращия популярност в цял свят модел на предоставяне на корпоративни приложения под формата на облачни услуги.

Облакът (от англ. Cloud), като метод на внедряване, позволява организации от различни браншове да използват богатите функционалности на интегрираните софтуерни системи, без да правят първоначална инвестиция в тях – т.е. вместо да закупуват необходимите хардуер и софтуер, компаниите наемат желаните IT ресурси според текущите си нужди. Това означава, че фирмите сами задават параметрите на ползване, заплащайки само за реално генерирано потребление. Друго предимство при използване на Microsoft Dynamics ERP и CRM като облачна услуга е че компаниите не се ангажират с режийни разходи и поддръжка, необходими за правилното функциониране на избраната система, тъй като отговорността за това пада върху специалистите от Intelligent Systems Bulgaria. Облачните технологии и гъвкавият SPLA модел на лицензиране на Microsoft помагат на фирмите да устоят на предизвикателствата на икономическата обстановка, натиска на конкуренцията и променящите се изисквания на клиентите, като оптимизират процесите и съкратят разходите по максимално ефективен и едновременно с това ефикасен начин.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове