БАКБ с изгодни продукти за земеделските производители

Банката може да формира до 150% от очаквания размер на субсидията под формата на кредит

Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

Българо-американска кредитна банка е на пазара от 20 години. Последните 4 години налага имиджа си като "зелената банка" на България. Обект на финансиране са проекти в областта на биологичното земеделие, растениевъдството, животновъдството, покупката на земеделска земя и машини, различни инвестиционни проекти за технологично оборудване. През последните години има над 250 реализирани проекта по европейски програми – в сферата на оранжерийното производство, трайните насаждения, преработвателните предприятия, инвестиционните проекти за иновации и конкурентоспособност.

В Европа 80% от инвестициите, които се извършват в сектора, са с помощта на финансови институции. Българо-американска кредитна банка предоставя специализирани продукти за финансиране за покупка на земеделска земя и на селскостопански машини, като финансирането е на 100%, а активът служи за обезпечение.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.