🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Ден за социална отговорност с Перно Рикар България

Перно Рикар
Перно Рикар
Перно Рикар    ©  Перно Рикар
Перно Рикар    ©  Перно Рикар
Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

В съответствие с амбицията си да направи своите служители посланици на своя социален ангажимент, от 2011 г. насам Групата Перно Рикар организира специално ежегодно събитие, посветено на каузите, по които работи - Responsib'ALL Day. По време на този ден 18,500 служителите от всички филиали по света изоставят обичайните си работни задължения и посвещават усилията си на промотирането на отговорна консумация на алкохол.

През 2016 г. компанията решава да постави фокуса в този ден върху облагородяването на важни за местните общности зони за забавление, отдих или обмен на идеи чрез глобалната инициатива, случила се във всички 85 филиала по света на 2 юни – "Sharing Conviviality". Служителите на Перно Рикар България заедно със студенти по архитектура от архитектурната работилница на Студио Прожектиране и студенти по ландшафтна архитектура от Лесотехническия университет обновиха специално избрана зона в района на езерото "Панчарево". Почистени бяха отпадъците и излишната растителност, бяха засадени нови дървесни видове, а брегът беше укрепен. Създадени бяха и зони за отдих с пейки и маси за пикник.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.