PDS.BG | Projects database system - актуалните сградни и инфраструктурни проекти и компаниите, свързани с тях. В дигитална среда

ГРАДЪТ Медиа Груп
ГРАДЪТ Медиа Груп
ГРАДЪТ Медиа Груп    ©  ГРАДЪТ Медиа Груп
ГРАДЪТ Медиа Груп    ©  ГРАДЪТ Медиа Груп
Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

От януари 2017 ГРАДЪТ Медиа Груп предоставя на своите клиенти, партньори и аудитория нова услуга – дигиталната система база данни PDS.BG | Projects database system. Целта на платформата е да отговори на нуждите на пазара от актуална, систематизирана и интегрирана информация за настоящите сградни и инфраструктурни проекти на българския пазар, както и за компаниите, които участват в тях. Функционалността на PDS.BG дава възможност на потребителите да достигнат до сградите или инфраструктурните обекти, към които имат интерес, като ги филтрират по избрани от тях характеристики – тип, локация, етап, РЗП, стойност, начало и край на строителство и др. Така PDS.BG е вашият модерен маркетинг инструмент, чрез който ежедневно получавате цялостен поглед върху пазара през вашето дигитално устройство.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.