

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
Някои добри комбинации
Бяло бургундскоСуфлета
Стриди
Печено/пълнено пиле
или пиле с гъби и картофи
Новозеландски совиньон блан
Тайландска кухня
Маслини, аспержи, карфиол
Авокадо, гуакамоле
Кози сирена
Пържени риби и морски дарове
Шабли
Стриди
Риба и морски дарове на скара
Черен/червен хайвер
Пиле или свинско със сметанови сосове или сирена
Совиньон блан от Сансер
Салати и предястия с аспержи
Морски дарове на скара
Печена/ пържена бяла риба пъстърва, ципура, лаврак
Шардоне от България без дъб
Суфлета, оргетени, киш
Баница, фритата, пица
Постни ястия със зеленчуци
Салати със средни към тежки дресинги
Леки жълти сирена
Пиле на грил
Нетлъста риба на скара
Вийоние
Риба със сметанов сос
Шаран с орехи
Постни ястия с моркови, картофи, патладжани
Телешки шницел
Свинско или пилешко със сметанови сосове или сирена
Грюнер велтлинер
Постни сарми
Леки жълти сирена - Гауда, Ементал, Едам
Пържени морски дарове
Телешки шницел
Пино гриджо
Свински дроб
Пастет
Постни рецепти и супи с лук
Ризлинг
Тайландска и китайска кухня
Тлъста риба на скара или по-лека на пара
Гъби
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход