


Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
най-добрият начин да направиш друг света пред очите си е парченце мек, разтапящ се в устата шоколад. А единственото последствие от това е повишеното настроение и усещането за блаженство. А когато става дума за бонбоните на „Линдор“, удоволствието е особено фино и изтънчено като трепета на първо влюбване. Запомнете чувството, защото историята започва преди около 150 години, когато Дейвид Шпрюнгли Шварц и неговият син Рудолф решили да продават твърд шоколад. Това изключително революционно решение предизвикало много въпроси, защото тогава шоколадът бил познат единствено като тонизираща напитка. После в приказката се появява Рудолф Линд, който изобретил специалната технология, която позволила да се произвежда прекрасният нежен и копринен Lindt. Така се случва швейцарският шоколад и до днес признат за единица мярка в безбрежното море от сладки удоволствия. Рецептата на финия бонбон „Линдор“ сбъдва мечтата за перфектен вкус. Кръглите шоколадови топчета са изящни - апетитна шоколадова обвивка с пълнеж. След като го опиташ, разбираш защо „Линдор“ е най-успешният шоколадов десерт на Lindt. L
Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.