Коктейлни скариди в праскова
20 Нови
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал

Коктейлни скариди в праскова

Коктейлни скариди в праскова

764 прочитания

Продукти за 4 порции

  • 80 г майонеза
  • 2 с. л. кетчуп
  • 1 ч. л. лимонов сок
  • 2 с. л. портокалов сок
  • сол, табаско
  • 200 г замразени коктейлни скариди
  • 2 големи, добре узрели праскови
  • 1 маруля
  • копър
  • 4 минидоматчета
  • 4 филии тост

Приготвяне

Разбърквам майонезата с кетчупа и с цитрусовите сокове и подправям със сол и табаско. Добавям размразените скариди и разбърквам всичко внимателно.

От измитата маруля поставям 2-3 листа върху стъклена чиния, върху тях половин обелена праскова с облото надолу и заливам с четвърт от скаридите в коктейлния сос. Гарнирам с разрязаното на две доматче и клонче копър. Сервирам като студено предястие на изискана вечеря с препечена филия тост, разрязана по диагонал.


0 коментара

Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK