Червено цвекло с ябълки
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал

Червено цвекло с ябълки

Червено цвекло с ябълки

587 прочитания

Продукти за 4 порции

  • 600 г червено цвекло
  • 1 глава лук
  • 2 ябълки
  • 40 г масло
  • 1 щипка хрян (консерва)
  • сол, пипер
  • 200 г заквасена сметана

Приготвяне

Свареното в подсолена вода цвекло обелвам и нарязвам на кубчета, след като поизстине. На ситно нарязания лук задушавам в маслото, добавям хряна, цвеклото и обелената и нарязана на кубчета ябълка. Подправям със сол и пипер, добавям сметаната и варя на тих огън 5 мин. Преди да поднеса доовкусявам, ако е необходимо.

Идеално за гарнитура към дивеч.


0 коментара

Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK