“Преслав” възвръща короната си

Ресторантът единствен предлага листа от гурме-ястия

Спомняте ли си времето, когато в балкантуристката еднообразност на софийските ресторанти блесна европейското качество на кухнята на софийския “Шератън”? Хит беше всичко - от изисканите тъмновишневи стени на “Преслав”, през ненатрапчивата класическа музика и безшумния климатик до колосаните покривки и (не може да бъде) любезните келнери.

Цените също предизвикваха цъкане с език. През следващите години бясната конкуренция на ресторантския ринг отне палмата на първенството на “Преслав”.

Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Още от Капитал